Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mutator tystar Iphone på riktigt

Alla har väl varit med om det någon gång, att telefonen börjar låta vid helt fel tillfälle. Knappen på sidan av Iphone räcker inte för att få helt tyst på telefonen, men Kickstarter-projektet Mutator kan bli räddningen.

Att mobiltelefoner numera är i var människas ficka är inte bara av godo. Rätt som det är börjar det pipa, ringa eller på annat sätt låta från en ficka eller väska under ett möte, på biografen mitt i filmen eller under en vigselakt. Ibland är det bara väldigt olämpligt, nästan alltid är det pinsamt. #Mutator är ett Kickstarter-projekt som kan bli lösningen som äntligen får tyst på Iphone på riktigt.

Det är en liten plugg man stoppar in i hörslursuttaget och genom att vrida på den tystas nästan allt som skulle kunna låta. Undantaget är egna larm. Apples egna knapp på sidan av Iphone tystar nämligen bara ringsignaler. Det kan fortfarande låta från Siri, appar, meddelanden och olika notifikationer.

Projektet behöver 24 000 dollar, omkring 160 000 kronor, för att bli verklighet och 533 personer har så här långt samlat in nästan hälften med lite över tre veckor kvar. Genom att gå in med 13 dollar får personer som stöder projektet en Mutator när den är färdig. Ron Adair som är entreprenören bakom produkten beräknar att de första enheterna är färdiga att skickas ut i oktober i år.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.