Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Xbox Wire

Microsoft visar upp nästa generations Xbox

Under tisdagskvällen svensk tid kommer Microsoft att visa upp nästa generations Xbox på en presskonferens i Redmond, USA.

Generationsskiftet bland tv-spelskonsolerna är i full gång. Nintendo har försökt med Wii U och Sony har avslöjat en del om kommande Playstation 4. Microsoft är sist ut med att visa upp sin nästa generation av Xbox under en presskonferens klockan 19 under tisdagskvällen svensk tid.

De tre konsoljättarna konkurrerar inte bara med varandra om de spelintresserade konsumenterna. Det finns gott om stora speltitlar också till mobiler och surfplattor. Både Apples App Store och Google Play är välfyllda med speltitlar med helt andra prislappar än vad konsolägarna får lägga ut.

Flera spelföretag utvecklar mobila versioner av avancerade spelmotorer, exempelvis arbetar Electronic Arts på en version av Frostbite.

Tillsammans med en Apple TV kan IOS-användare spela spel hemma på tv-skärmen och spelföretaget Valve:s grundare Gabe Newell ser möjligheter för Apple att utveckla framtida Apple TV mer som en spelkonsol.

Microsofts evenemang kommer att sändas live via Xbox.com eller Xbox Live.

Nuvarande generationen Xbox 360 visades upp i mitten av 2005 och har sålts i flera varianter, "Core", "Arcade", "Premium", "Pro", "Elite" och "Slim".

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.