Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Auktionen avslutad

Kaffestunden med Tim Cook såldes för 4 miljoner kronor

Auktionen på välgörenhetssajten Charitybuzz där vinnaren och en vän får dricka kaffe med Apples vd Tim Cook har avslutats. Sista budet låg på 610 000 dollar.

Charitybuzz håller auktioner där vinsterna går till välgörenhet. För några veckor sedan startade en auktion ut där vinnaren får dricka kaffe med Apples vd Tim Cook. Sajten och Cook hoppades på att dra in 50 000 dollar till Robert F Kennedy Center för rättvisa och mänskliga rättigheter, men buden gick snabbt över det beloppet.

Grundaren till Charitybuzz, Coppy Holzman säger så här:

"Vi är verkligen häpna över stödet för RFK Center för rättvisa och mänskliga rättigheter genom vår kaffe med Tim Cook-auktion."

Auktionen avslutades under tisdagen och det vinnande budet stannade på 610 000 dollar, omkring 4 miljoner kronor. Vinnaren är än så länge anonym, men personen kan se fram emot att tillsammans med en vän besöka Apples högkvarter i Cupertino för en kopp kaffe med Apples vd. Erbjudandet går ut inom ett år.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.