Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Alternativ utvecklarkonferens utanför WWDC

Biljetterna till Apples utvecklarkonferens WWDC i juni sålde slut på rekordtid. Men alla som inte fick biljetter behöver inte misströsta, utanför hålls en gratis alternativ utvecklarkonferens under samma dagar.

För alla som inte fick tag i biljetter till Apples utvecklarkonferens #WWDC, finns ett alternativt evenemang att delta i bara ett kvarter bort från konferenscentret i San Francisco.

ALTWWDC pågår under samma dagar, 10 till 14 juni, och vill vara en plats för utvecklare att pratas vid och mingla.

Bland talarna finns Andrew Stone, som började utveckla mjukvara åt Next-datorerna på 90-talet. Han står också bakom IOS-appen Twittelator. Övriga talare inkluderar Brent Simmons bakom Netnewswire och Mike Lee som tidigare arbetat på Apple och Delicious Monster.

Det kommer också att hållas en frukost med videoströmmar från WWDC och gratis lunch erbjuds varje dag. Det finns också kontorsutrymme med Wifi och kaffe.

Biljetterna är gratis och bokas via hemsidan.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.