Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples kvartalsrapport

Cook ångrar Imac-lanseringen – borde skjutits upp

Under frågestunden efter kvartalrapporteringen under tisdagen sa Apples vd Tim Cook att lanseringen av Imac borde skjutis upp så att kunder inte behövt vänta så länge på att få sina leveranser.

Apple lanserade den nya mycket tunnare Imac-modellen i oktober förra året. Tim Cook sa strax efter att Apple stött på viktiga komponentbegränsningar och att det skulle bli förseningar. Mycket riktigt fick många kunder vänta i veckor på att få sina leveranser. Apple sköt upp lanseringen av 27 tums-modellen till december.

Under tisdagens frågestund sa Tim Cook att han önskar att Apple skjutit upp lanseringen till efter julhandeln för att undvika de förseningar som drabbade kunderna i början.

Jag spenderar inte mycket tid på att se tillbaka. Om vi kunde göra om det, skulle jag ha lanserat Imac efter årsskiftet. Vi kände att våra kunder fick vänta alltför länge på den specifika produkten. Det var brist på Ipad Mini i december-kvartalet också, men där skulle jag inte vilja göra något annorlunda eftersom vi fick ut produkten till många kunder som ville ha den. I efterhand önskar jag att Imac kommit efter årsskiftet så att kunder inte behövt vänta så länge som de gjorde.

Sedan början på året har Apple rapporterat att de är ikapp med leveransproblemen av Imac och alla modellerna är redo att skeppas från Apple Store inom 24 timmar i Sverige idag.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.