Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Poddradio

Avsnitt #28: Jonathan Ive, Obi-Wan och Helsingborg

Det är lördag och dags för ett nytt avsnitt från studion. Hör om hur Obi-Wan passar ihop med Jonathan Ive och om varför Ida är besviken på att allt pekar på att nästa Apple Store i Sverige öppnar i Helsingborg.

I veckans #poddradio kan du höra 99mac:s egna Ida Lindkvist i studion när hon pratar solo om Jonathan Ive, en av världens 100 mest inflytelserika personer, som tydligen är lik Obi-Wan när Bono från U2 ska förklara varför han är så bra.

Det börjar dock med lite besvikelse trots att det är helg. Alla spår pekar på att nästa svenska Apple Store öppnar i Helsingborg. Det är kul för de som bor i närheten, men inte lika kul för de som likt Ida drömmer om en flaggskeppsbutik. Allt är en fråga om rätt lokaler.

Avsnitt: Jonathan Ive, Obi-Wan och Helsingborg

Längd 22:01, filstorlek 13,29 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.