Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Obekräftade uppgifter

Plastskal från kommande budgetmodell av Iphone på bild

Ryktena om en billigare modell av Iphone har förnekats av Apple. Nu kommer en bild som sägs visa upp baksidan av en just en sådan variant av Iphone från Tactus.

Enligt flera rykten kommer Apple att släppa en billigare modell av Iphone för att kunna ta fler marknadsandelar. Företaget själva har förnekat att de skulle arbeta med en telefon av sämre kvalitet. Både Tim Cook och Phil Schiller har kommenterat möjligheten. Nu kommer den första bilden som sägs föreställa baksidan av just en billigare Iphone.

Skalet ser ut som en Ipod Classic blandat med en Iphone 3G. Enligt Tactus som släpper bilden, kommer telefonen vara runt 9 millimeter tjock, 120 hög och 62-65 millimeter bred och därmed lite högre och bredare än Iphone 4 och 4S. Den sägs få en A5-processor precis som Ipad Mini med en 3,5 tums Retina-skärm, precis som Iphone 4S, men alltså mindre än Iphone 5.

Tactus skriver också att telefonen får en 5 megapixelkamera och kommer tillverkas i svart, vitt, blått, rött och gult. Den billigare modellen av Iphone kommer finnas till försäljning för 300 dollar i mitten av oktober – om Tactus uppgifter är korrekta.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
60 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.