Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ipad kan bli tunnare med ny LED-belysning

Nästa generation Ipad kan bli både tunnare och lättare tack vare omdesignad LED-belysning.

Ipad 5 kan skala bort både vikt och tjocklek genom en omdesignad LED-belysning enligt NPD Displaysearch. En analytiker säger att belysningen i nästa Ipad kommer vara mindre och mer effektiv, rapporterar CNet.

NPD Displaysearch tror också att Apple kommer börja använda nya peksensorer för att ytterligare minska på tjockleken. Men om Apple kommer göra några större förändringar av skärmen återstår att se, exempelvis byta till paneler med IGZO-teknik – indium gallium zinc oxide utvecklad av japanska Sharp.

Enligt rykten skulle sådana paneler dyka upp redan i den tredje generationens Ipad med Retina-skärm, men så blev det inte. NPD Displaysearch förutspår att nästa Ipad dyker upp under det tredje kvartalet medan andra rykten pekar mot en lansering redan i april.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.