Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ersättare till Mac Pro sägs lanseras under våren

Mac-användare som väntar på en ny Mac Pro kanske inte behöver vänta så länge till. Enligt ett rykte är en ersättare för Apples stationära dator nära lansering.

Apples #Mac Pro har halkat efter i utvecklingen de senaste åren. Förra årets uppdatering av datorn begränsades till en snabbare processor och mer internminne som standard, vilken kritiserades av många användare. Apples vd #Tim Cook lovade att en ny modell skulle komma under 2013.

I mars tvingades Apple sluta sälja Mac Pro i Europa på grund av ett EU-direktiv som då trädde i kraft. Direktivet angav nya regler för standard och säkerhet i elektroniska produkter. Bland riskerna nämndes att vissa portar i Mac Pro har strömmatning inbyggd och att kunderna ansågs kunna skada sig på fläktarna.

Enligt uppgifter från en anonym källa till Macdailynews ska en ersättare till Mac Pro lanseras under april, maj eller juni månad. En senare lansering i juni eller juli kan sammanfalla med Apples årliga utvecklarkonferens #WWDC.

Under vintern har två nya grafikkort lanserats i versioner för Mac, Sapphire HD 7950 och EVGA Geforce GTX 680. Till detta har drivrutiner för Nvidia Quadro K5000 släppts för OS X.

I dagsläget kan dessa kort bara användas med Mac Pro, vilket antyder att grafikkortstillverkarna förväntar sig en ersättare till Mac Pro.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.