Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Yahoo! Music Engine utmanar iTunes

Yahoo! lanserade i onsdags en rivaliserande musiktjänst till Apples marknadsledande iTunes Music Store på den amerikanska marknaden. Tjänsten med namnet Yahoo! Music Unlimited erbjuder lägre priser än konkurrenter som Napster och Real Networks med priser på $4.99 (ca. 36kr) per månad för en ettårs-prenumeration. Detta innebär likt flera andra nätmusiktjänster att man endast hyr musiken sålänge man betalar— skall man köpa musiken permanent kostar det $0.79 (ca. 5,70kr) per låt som Music Unlimited-prenumerant eller $0.99 om man hellre går utan månadsavgiften.

Tjänsten erbjuder ett bibliotek av 1 miljon låtar och en mängd tilläggstjänster såsom integration med chat-programmet Yahoo! Messenger. Musiken levereras i 192Kbps WMA-format, vilket alltså inte är spelbart på iPod. Företagets nya musikspelare Yahoo Music Engine— som liknar Apples iTunes nästan kusligt mycket— är ett krav för att kunna använda tjänsten, men finns inte för Mac i dagsläget.

Betanews hade nyheten

Skrivet av: Mats Björnström

Läs mer:
http://www.99mac.se/?id=937

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.