Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hotell i Cupertino installerade Apple TV i varje rum

Aloft Hotel ligger runt hörnet från Apples campus i Cupertina, USA. Hotellet har nu installerat Apple TV i 123 av sina rum.

#Apple TV är en smidig multimedialösning för vardagsrummet. Det tycker också hotellkedjan Starwood Hotels som nu installerar 123 stycken i rummen på Aloft Hotel, som ligger precis runt hörnet från Apples campus i Cupertino. Hotellet öppnade i januari i år.

I ett pressmeddelande skriver företaget att:

"Gäster kan välja mellan tusentals filmer och tv-serier från Itunes, koppla upp sig på Netflix för filmer, Hulu för tv-serier, MLB.com för sport och mycket mera. Apple TV:s Airplay-funktion låter också gästerna spela upp video, visa bilder eller njuta av musik från en Iphone, Ipad eller Ipod Touch – direkt på rummets 42-tums LCD tv."

CNET rapporterar att hotellet också kan visa information via Apple TV i form av videor, PDF-filer och bilder. Exempelvis kan restaurangens meny finnas som en bild i Foto-appen. Hotellets specifika information kommer från en server på hotellet.

Varje rum får ett eget Wifi-nätverk för att undvika att gästerna skickar media via Airplay till fel enhet. När gästerna checkas ut återställs Apple TV:n.

Installationen är inte den första på ett hotell. Square, som installerat Apples boxar, har också installerat dem på Staybridge Suites i London och har liknade system med OS X-datorer på 12 andra hotell.

Nyligen uppdaterade Apple produkten med en ny mindre processor. Från början var Apple TV mer lik en dator med egen intern lagring, men sedan en större uppdatering 2010 har fokus istället legat på att strömma material från Apples digitala butiker och en handfull tredjepartsleverantörer som Netflix.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.