Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Retail Week Live

Apples tidigare butikschef berättar varför han fick sluta

John Browett, Apples tidigare butikschef, berättar i en intervju under Retail Week Live vad han lärde sig hos Apple och konstaterar att han fick lämna företaget för att han inte passade in.

#John Browett var chef över Apples butiksverksamhet under sex månader och fick sedan lämna företaget i oktober 2012. Han berättar i en intervju gjord nyligen under konferensen Retail Week Live (se videoklipp) att han lärde sig mycket i Cupertino och att han är en "snällare och mer ödmjuk person", rapporterar Macrumors.

Han förklarade också att han "helt enkelt inte passade in i sättet som Apple gör affärer." Browett sa också att han tycker Apple är ett fantastiskt företag med duktiga människor, produkter och kultur och att han tyckte om att arbeta där, men att han blivit väldigt klar över hur han är och hur han är att arbeta med.

"Insikterna kommer att göra mig mycket bättre på att göra mitt jobb i framtiden. Det var en av de där chockerande gångerna när du avvisas från organisationen för passform snarare än kompetens."

Sedan Browett slutade på Apple har han börjat arbeta med den brittiska kedjan Monsoon Accessorize och Apples vd Tim Cook har tagit över hans arbetsuppgifter i Cupertino.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.