Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Video om Google Now för IOS har läckt till Youtube

Den virtuella assistenten Google Now debuterade i Android Ice Cream Sandwich förra året. En video har dykt upp på Youtube som pekar på att tjänsten kan lanseras för IOS inom en snar framtid.

#Google Now är en assistent som påminner en del om Apples #Siri. Tjänsten håller koll på information användarna kan behöva just nu och kan exemplevis visa trafikinformation medan användaren är på väg till jobbet och förvarna om köer eller vägarbeten. Google lanserade Now tillsammans med Android Ice Cream Sandwich förra året, men nu verkar en lansering för #IOS vara på gång. En video om tjänsten har dykt upp på Youtube med samma berättaröst som den officiella videon från förra året.

Google Now för IOS video

Filmen togs bort från Youtube bara minuter efter den laddats upp, men en tipsare hos Engadget spelade in den och har laddat upp den igen. 99mac hittade den dessutom på Youtube igen. 9to5mac spekulerar att fördröjningen kanske har att göra med att App Store ännu ska godkänna tjänsten.

Googles första introduktionsfilm för Google Now

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.