Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hörlurar

Skullcandy lanserar Navigator

Skullcandy släpper nya hörlurar som får namnet Navigator. Designen är inspirerad från pilotglasögon. De är ihopvikbara och kommer med ett headset.

Amerikanska Skullcandy har profilerat sig inom extremsport och har släppt många over-ear-hörlurar som är gjorda för att synas, blanda annat lurar för datorspelare, SLYR. Deras senaste modell är något mer diskret och heter Navigator. De är framtagna med inspiration från deras egna Aviator-hörlur. Precis som föregångaren är Navigators design hämtad från ett par snygga pilotbrillor.

Enligt pressmeddelandet sitter det REX40-element i lurarna som ska ge en jämn frekvensgång. Lurarna är hopvikbara och ergonomiska. Den avtagbara kabeln har en mikrofon och knappar för att styra över ljud och telefonsamtal. Det följer med ett resefodral.

Navigator kommer i tre färger till att börja med, svart, vit och blå. Priset i butikerna hamnar kring 899 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.