Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rekordsiffror

25 miljarder låtar från Itunes

Apple berättade i går att Itunes slagit ett nytt rekord i antal nerladdade låtar. Musikälskare världen över har laddat ner över 25 miljarder låter.

Från Cupertino, Kalifornien kom det ett pressmeddelande som annonserade att fler än 25 miljarder låtar laddats ner från #Itunes. Rekordet befäster Itunes topposition på den digitala musikmarknaden.

”Vi är tacksamma för att våra användare med passion för musik under de senaste tio åren gjort Itunes till den största återförsäljaren av musik i världen”, sa #Eddy Cue, Apples chef för internetmjukvara och tjänster i meddelandet. Företaget har räknat ner till rekordet under de senaste veckorna.

Låt nummer 25 000 000 000 blev ”Monkey Drums” (Goksel Vancin Remix) av Chase Buch som köptes av Phillip Lüpke i Tyskland. Han blir belönad med ett presentkort på 10 000 euro.

Det laddas hem i genomsnitt 15 000 låtar per minut från Itunes, enligt Cue. Trots konkurrens från andra tjänster har Apple behållit sin marknadsledande position genom att integrera tjänsten i sina olika IOS-enheter.

Senast vi fick några siffror om Itunes var när Iphone 4S lanserades i oktober 2011. Då sa Tim Cook att 16 miljarder låtar laddats ner.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.