Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Temple Run 2 fortsätter att slå rekord

Det är bara två veckor sedan Temple Run 2 debuterade i App Store. Spelet passerade 50 miljoner nedladdningar under torsdagen och slog det tidigare rekordet som Angry Birds Space satte 2012.

Omkring 13 dagar tog det för Imangi Studios Temple Run 2 att laddas ner 50 miljoner gånger till IOS- och Android-enheter. Samma siffror nådde Angry Birds Space upp till på 35 dagar, skriver Apple Insider.

Spelet kommer från en idé från det gifta paret Keith Shepherd och Natalia Luckyanova, båda grundare av Imangi Studios. Uppföljaren bygger vidare på första spelet som laddades ner 170 miljoner gånger. I juni förra året släppte Imangi Studios ett samarbete med #Pixar, Temple Run: Brave för att marknadsföra Pixars film.

“Temple Run har växt till något mycket större än oss”, sa Keith Shepherd. “Spelet har gått bättre än vi någonsin kunnat föreställa oss, och vi är stolta att spelare och fans har tagit emot uppföljaren med öppna armar på så pass kort tid.”

Temple Run släpptes den 17 januari i #App Store. Det tog gratisspelet mindre än 24 timmar att laddas ner över sex miljoner gånger och intog därmed förstaplatsen på topplistan för gratisappar. Nu har spelet ramlat ner till fjärdeplats i Sverige, men ligger fortfarande etta hos både Google Play och Amazon App Store.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.