Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HBO till Apple TV – men endast i USA

Uppgifter gör gällande att kunder som abonnerar på HBO via kabel-tv inom kort också kan strömma mer än 600 timmar film och tv-program via Apple TV. Till en början hamnar dock Sverige utanför.

Sugen på HBO via Internet till din #Apple TV? Då lär du få vänta, i alla fall om du bor i Sverige. Enligt en anonym källa till Bloomberg kommer ett avtal mellan #Apple och #HBO att presenteras under första delen av 2013, men endast gälla amerikanska kunder. Sedan tidigare finns konkurrenten #Netflix via Apple TV i USA samt en rad europeiska länder, och varför HBO inte väljer att ta ett liknande steg även här i Europa är oklart i skrivande stund.

Apple sålde över två miljoner Apple TV enbart under sista kvartalet 2012 och på två år har det sålts hela 7,8 miljoner Apple TV.

Varken HBO eller Apple har velat kommentera uppgifterna.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.