Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

APR 2.0 i Kalmar

Nypremiär för Kullander Janssons butik i Kalmar

I dag är det nypremiär för återförsäljaren Kullander Janssons butik i Kalmar. Butiken har en helt ny inredning i enlighet med Apples nya koncept för APR-butiker. Vi tog ett snack med butikschefen Annie Snöberg om läget i Kalmar.

Efter att ha funnits i Kalmar i drygt fyra år under annat namn köpte Kullander Jansson upp butiken under sommaren 2011. Under vintern har det planerats och arbetats hårt med att förnya butiken och nu har den har den fått en helt ny inredning efter att Apple uppdaterat hur Apple Premium Reseller-butikerna ska se ut.

Butiken är på drygt 80 kvadratmeter och #Annie Snöberg, som började på Kullander Jansson i oktober 2012 som #butikschef, berättar att de ser stora förutsättningar för butiken i Kalmar att attrahera en bredare målgrupp.

- Sedan tidigare har vi haft kunder i alla åldrar och en del företagskunder men vi ska nu arbeta hårdare med att bygga mer varaktiga relationer med företagskunderna här i Kalmar, säger Annie Snöberg.

Hon berättar också att även fast butiken på Kaggensgatan 27 funnits i Kalmar i många år finns det många som inte känner till den. Detta ska #Kullander Jansson nu ska ändra på, bland annat med en uppdaterad inredning.

Under helgen kommer Kullanders butik i Kalmar att ha flera erbjudanden för att fira nypremiären av butiken. Vid köp av Ipad ger Kullander Jansson tio procents rabatt på tillbehör till Ipad och butiken har också en tävling där man kan vinna Iphone 5 eller en Ipad mini.

Nypremiären pågår i dag och imorgon.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.