Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart kommer Mailbox som vill ta mejl till framtiden

Trycket efter Gmail-baserade appen Mailbox är så stort att utvecklarna infört en reservationskö för att få börja använda Mailbox som snart kommer till App Store.

Appen #Mailbox ska sköta Iphoneanvändarnas Gmail på ett nytt sätt. Förhandsvisningar och betaversioner har synts runt om på internet och appen har därmed redan innan den släppts blivit enormt poplär. Trycket efter appen är så stort att utvecklarna börjat ta emot förhandsbokningar. När appen som kommer att vara gratis väl dyker upp i App Store kan man inte aktivera appens molnfunktioner förrän det är din tur med hjälp av en kod som utvecklarna skickar ut till angivet mobilnummer. Vill du också ställa dig i kö gör du det här.

Vad är det som är så nytt då? Utvecklarna har byggt en egen servermjukvara som ger stöd för pushmeddelanden och unika funktioner som till exempel möjligheten att snooza mejl. Det betyder att du säger till appen att du inte vill göra något med mejlet just nu och kan ställa in en påminnelse om att hantera det senare.

Det är just att appen kopplar upp sig mot utvecklarnas egna servrar som fått Mailbox att införa förhandsbokningarna. De menar att när det gäller mejl är pålitlighet viktigast och därför kan inte alla börja använda appen samtidigt utan risk för ostabil prestanda. Allt eftersom prestandan kan garanteras kan fler användare släppas in på tjänsten.

Appen drar också nytta av pekskärmen med flera olika gester för att hantera mejlen. Det går till exempel att ändra ordningen på mejlen i inkorgen genom att dra mejlet upp eller ner i listan. Om du snoozat ett mejl och sagt att du vill bli påmind om det igen imorgon försvinner det temporärt ur din inkorg. Målet är att hjälpa användarna att komma ner till noll nya mejl i inkorgen varje dag.

Skriven av
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.