Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Digitala magasin i App Store före de kommer på papper

UPPDATERAD. Tillsammans med det amerikanska tidningsförlaget Hearst har Apple infört en ny sektion i Newsstand, tidningskiosken i App Store, "Read Them Here First" eller Läs dem här först. Digitala läsare får tag i nya nummer lite före de kommer ut på papper.

Apple försöker tillsammans med förlaget Hearst ge tidningsläsare en anledning att läsa digitalt: snabbare tillgång. Den nya sektionen i Newsstand heter "Read Them Here First", alltså läs dem här först och innehåller ett tjugotal av Hearst titlar som Esquire, Cosmoplitan och Popular Mechanics. Tidningarna dyker upp före de syns i andra digitala tidningskiosker eller som pappersvarianter. Sajten Allthingsd har pratat med Hearts pr-person Alexandra Carlin som säger att antalet dagar som Itunes kommer få tidningarna tidigare är lite olika beroende på titel, men att det gäller både prenumerationer och engångsköp.

Det är 22 titlar som kommer att finnas med i den nya sektionen, men när det här skrivs finns 20. Sektionen finns än så länge bara i den amerikanska versionen av App Store. Allthingsd rapporterar att Apple indikerat att den nya sektionen är öppen för andra förlag så kanske kommer det här spridas till andra länder och fler förlag.

Om förtursexemplar av tidningar är det som kommer sätta Apple främst i kriget om tidningsläsarna återstår att se.

Uppdatering: Sektionen finns också i svenska App Store, men bara via direktlänken här.

Skriven av

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.