Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kör Omnifocus gratis till nästa version släpps

I väntan på att nästa stora version av Omnifocus släpps har utvecklarna Omni Group tänkt till. De som tvekar över att köpa den nuvarande versionen i väntan på nästa kan nu ladda ned och licensiera den gratis till version 2 släpps.

Omnifocus är ett program som låter dig organisera din vardag. Programmet finns även för IOS och låter dig synkronisera information mellan de olika plattformarna via en rad olika tekniker som Webdav, ditt lokala nätverk eller Omni Groups egna synkroniseringsservrar.

I väntan på att den nya stora versionen av Omnifocus släpps så har Omni Group gjort en licenskod tillgänglig som låser upp alla funktioner. Licenskoden är giltig tills att version 2 av Omnifocus släpps, vilket ska ske i slutet på denna månad.

Genom att besöka denna sida kan du enkelt ladda ned programmet och sedan lägga in följande licensinformation:

License Owner: Waiting for OmniFocus 2
License Key: KXKN-ZJDB-EJCX-LZHW-CFBF-QFC 

Licensen slutar alltså gälla när Omni Group släpper den nya stora versionen av Omnifocus. Värt att notera är att detta endast fungerar om du laddar ned programmet från Omni Groups egna servrar. Nedladdningar via App Store samt för IOS omfattas inte av detta erbjudande.

Skriven av
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.