Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Massavhopp från Instagram

I slutet på 2012 meddelade Instagram att de uppdaterade sina användarvillkor vilket resulterade i både ramaskri och användarflykt från tjänsten. Instagram förnekade det senare, men nya mätningar bevisar motsatsen.

Instagram, som numera ägs av Facebook, gick i mitten på december förra året ut med nya användarvillkor som gav dem rätten att använda användarnas bilder på ett för många frikostigt sätt. Efter en vecka av bombardemang från alla håll och kanter meddelade Instagram att de backade tillbaka till sina tidigare användarvillkor, vilket tolkades som att både kritiken och mängden av användare som övergav tjänsten hade blivit dem övermäktiga.

De nya användarvillkoren var tänkta att träda i kraft i morgon onsdag, men så blir det alltså inte. Instagrams pudel till trots har tjänsten fortsatt tappa aktiva medlemmar, enligt mätningar från AppStats som citeras av International Business Times. Från att ha haft drygt 16 miljoner aktiva användare per dag i mitten på december 2012 har tjänsten nu backat till ungefär hälften, 7,6 miljoner aktiva användare per dag.

Redan dagar efter att Instagram gått ut med nyheten om de nya användarvillkoren började rapporter komma in om att Instagram tappade i antalet aktiva användare, något som företaget då menade inte stämde. De nya siffrorna pekar dock på att Instagram och deras ägare Facebook har en utmaning framför sig om de ska återvinna användarnas förtroende.

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.