Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

100 miljoner appar per dag från App Store

Enligt en App Store prognos från Asymco kan det laddas hem uppåt 100 miljoner appar per dag om fyra år om nuvarande utveckling håller i sig. Itunes som från början sålde musik, säljer absolut mest appar redan i dag.

Som 99mac rapporterade i går har Apple rapporterat att det laddades ner 2 miljarder unika appar i december. Uppdateringar eller appar som laddades hem flera gånger räknades bort. Horace Dediu på sajten Asymco har sammanställt några diagram som visar nedladdning av appar mot låtar från Itunes.

Apple har inte gått ut med några siffror gällande antal låtar som köpts från Itunes på ett tag, men Dediu tror att vi kan anta att det är dubbelt så många appar som låtar och har tagit fram ett diagram till som visar antal tusen appar eller låtar per dag.

Det laddades hem omkring 65 miljoner appar per dag under julledigheten, medelvärdet över året är antagligen runt 50 miljoner per dag tror Horace Dediu. Det ökar med ungefär 1 miljon per dag varje månad. Så i genomsnitt kommer det laddas hem 100 miljoner appar per dag om fyra år och kan nå den nivån periodvis redan 2015.

Hur många appar laddar du ned från App Store varje månad?

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.