Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples hemliga prototyper visas upp

Under början på 80-talet fick designern Hartmut Esslinger i uppdrag av Steve Jobs och Apple att designa en rad olika produkter. Esslinger har nu avslöjat flera av dessa i en ny bok.

Redan på början av 80-talet hade designern Hartmut Esslinger tagit fram konceptförslag på hur en dator från Apple med formen av vad som närmast kan liknas vid en Ipad skulle kunna se ut. Esslinger, då på designbyrån Frog Design, designade bland annat Apple IIc-datorn åt Apple och fram till 1985 tog han fram en rad koncept som senare Apple-produkter som exempelvis Imac bär tydliga spår av. Ett annat förslag var en telefon kallad Macphone som inte resulterade i en färdig produkt.

Esslinger låg också bakom designen av Lisa. Läs mer och se fler bilder här.

(bild: Designboom)

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.