Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bygger fler kontor i Texas

Allt är enligt sägnen större i den amerikanska delstaten Texas. Nu är Apple på gång att inte bara bli en betydande arbetsgivare i staden Austin utan det ser också ut som de är på väg att ha fler anställda än Dell, som har kontor i samma stad.

Apple är inte bara Kalifornien, utan har också ett stort kontor i staden Austin i delstaten Texas, där bolaget bland annat hanterar kundsupport via Apple Care-programmet. Redan i maj i år köpte Apple ytterligare mark i Austin för att utöka sitt kontor där och nu planerar bolaget att växa ytterligare.

Den första utbyggnaden ska vara klar år 2015 och ytterligare en utbyggnad värd 226 miljoner dollar ska stå klar år 2025 med en total yta på drygt 74 300 kvadratmeter, skriver All Things D. Enligt ett avtal med delstaten ska Apple anställa minst 3655 personer utöver de 4000 personer som redan nu arbetar där, vilket är ett krav för att de skattelättnader som Apple förhandlat till sig ska vara giltiga.

Att Apple planerar att växa i Austin, samtidigt som konkurrenten Dell fortsätter att sparka anställda, gör att Apple snart kan vara en större arbetsgivare i Dells egna hemstat än Dell själva, vilket i sig är en aning ironiskt med tanke på det numera berömda citatet från Dells grundare Michael Dell som 1997 menade att Apple borde läggas ned.

Huruvida denna enorma expansion är en del i att flytta hem delar av monteringen av Apples datorer från Kina till USA är okänt, men av en ren händelse så har Samsung en fabrik för kretsar en liten bit utanför Austin.

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.