Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny version av Iordning med stöd för Icloud

Ett av marknadens mest intressanta program för bokföring på Mac har uppdaterats till en helt ny version. Bland annat har programmet nu fått stöd för Retina-skärmar och synkronisering via Icloud.

Iordning utvecklas av företaget Aderstedt Software med sitt kontor i Kungälv och sedan många år har programmet blivit nästintill de-faktostandarden för framför allt småföretagare som vill kunna sköta bokföring på sin Mac.

I version fem av Iordning har programmet fått en rad nya intressanta funktioner. Nya hjälpknappar, synkronisering mellan flera macar via Icloud, stöd för fler språk, stöd för Retina-skärmar och en ny funktion för att installera och ta bort insticksmoduler för exempelvis uträkning av löner. Du kan numera byta språk på programmet via en inställningsmeny istället för som tidigare via ett terminalkommando och för de som ledsnat på den vanliga fakturamallen medföljer nu 20 stycken nya fakturamallar.

Iordning version 5 har också stöd för liggande fakturor, och innehåller en helt ny översiktsvy för att göra programmet mer lättarbetat. För att Icloud-stödet ska fungera krävs det att man numera kör OS X 10.7.5 eller senare.

En uppgradering från Iordning version 3 eller 4 kostar 390 kronor plus moms. En fullversion av programmet för dig som inte uppgraderar från tidigare version kostar 980 kronor plus moms.

Programmet kommer också att göras tillgängligt via Mac App Store inom kort.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.