Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Black Eyed Peas stjärna lanserar Iphone-tillbehör

Ägare till Iphones med stora plånböcker kan kika extra noga här. Will.i.am från Black Eyed Peas lanserar Iphone-tillbehör där just bling bling passar bäst för att beskriva dem.

Produkterna heter i.am+ foto.sosho och fungerar för Iphone 4 och 4s, rapporterar Engadget. Det finns några olika varianter som alla gör Iphone rätt mycket tjockare och vagt påminner om en kamera.

Vd för den här satsningen är Chandra Rathakrishnan som tidigare arbetade på Fusion Garage med den linuxbaserade plattan Joojoo.

Standardmodellen för 199 pund, omkring 2 000 kronor, har tre olika linser: standard, vidvinkel och fish eye. Den har också blixt och finns i svart eller vitt.

Nästa steg kostar 299 pund, 3 100 kronor, och då får man också ett utdragbart tangentbord som fungerar via bluetooth. Här är det vitt och guld eller svart och silver som gäller färgmässigt.

Båda modellerna finns tillgängliga från Selfridges i London från den 6 december. Iphone 5 kompatibla modeller ska komma snart.

Engadget bjuder på en video där de fått titta närmare på de nya tillbehören:

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.