Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intern video från Apple berättar om filosofin bakom butikerna

En video som visats internt på Apple för anställda i deras butiker har dykt upp på internet. Den går igenom filosofin bakom butikerna. Ron Johnson är med vilket gör filmen minst ett år gammal.

I filmen berättar Ron Johnson, tidigare chef för butiksverksamheten och Bob Bridger, ansvarig för att utveckla butiker och fastigheter, om filosofin bakom Apples butiker som funnits i lite över ett decennium. Varje butik anpassas till sin omgivning och därför har Apple många olika typer av butiker – från ultramoderna till mer historiska byggnader. Femte avenyn i New York eller den på Regent Street i London.

Regissören Peter Sillen står bakom filmen som påminner mycket om företagets reklamfilmer.

Se filmen själv här via den kinesiska sajten Youku eller nedan via The Next Web:

[Tillägg: filmen verkar borttagen]

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.