Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Black Friday är tillbaka

På fredag är det dags för amerikanernas stora rea, Black Friday. För oss svenskar är den mer känd som den enda dagen på året som Apple har extrapriser.

Apple har redan lagt ut information om "Apples speciella shoppingdag" på sin sajt. Priserna brukar gå ner omkring en tusenlapp för Macbook Pro och Imac. Ipodarna brukar också bli någon hundralapp billigare. De nedsatta priserna gäller endast den 23 november.

Här i Sverige har vi Apple Store i Täby norr om Stockholm som normalt har öppet mellan 10 och 19 på fredagar. Om de har några specialöppettider på fredag återstår att se. Annars är det sajten eller Apple Store-appen som gäller för köpsugna.

Här kan ni läsa vad 99mac skrivit om Black Friday tidigare år.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.