Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intels vd går i pension nästa år

Paul Otellini går i pension i maj nästa år efter att ha arbetat på Intel i närmare 40 år, rapporterar Bloomberg. Otellini har varit vd de senaste åtta åren.

Även om Paul Otellinis dagliga arbetsuppgifter upphör, kommer han att finnas tillgänglig som rådgivare åt Intels ledning även efter att han gått i pension. Några andra framtidsplaner har han inte gått ut med.

Paul Otellini blev vd 2005 då han tog över efter Craig R. Barrett. Otellini började arbeta på Intel 1974 och har under sin tid på företaget varit ansvarig för bland annat för att utveckla nya processorer.

Bilden till den här artikeln visar Steve Jobs och Paul Otellini under en keynote under Macworld 2008 som hölls i Moscone Center i San Francisco. Otellini berättar om de nya Core 2 Duo-processorerna som satt i Macbook Air.

Intel har det lite kämpigt nu, företaget har inte någon ordentlig strategi för mobilen även om de hoppas att lanseringen av Windows 8 ska hjälpa till att liva upp deras kärnverksamhet inom processorer, skriver The Verge.

“Jag har haft privilegiet att leda ett av världens bästa företag”, sa Paul Otellini i ett uttalande i går. Intels styrelseordförande Andy Bryant sa att “Paul Otellini varit en stark ledare, företagets femte vd sedan starten. Han har tagit Intel genom flera utmaningar och marknadsförändringar”.

Intel gick ut med nyheten i går och startade därmed en sex månader lång övergångsperiod, även om företaget ännu ska utse än efterträdare.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.