Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Googles kartapplikation för IOS snart här

Google har släppt en testversion av sin kartapplikation för IOS till utvalda personer utanför företaget. En lansering i App store inom kort är inte otänkbar.

En testversion av Googles kartapplikation för IOS har släppts till personer utanför Google. Sedan tidigare har Google meddelat sin avsikt att göra kartorna och steg-för-steg-navigering tillgängligt på alla plattformar, webbläsare och operativsystem och efter Apples misslyckade lansering av sina egna kartor i IOS 6 så har också konkurrenter som Nokia släppt en egen kartapplikation för IOS.

Apples vd Tim Cook fick tidigare gå ut ochbe om ursäkt för alla problem och rekommenderade kartlösningar från konkurrenter som Microsofts Bing, Nokia och just Google, en ursäkt som den nu sparkade IOS-chefen Scott Forstall enligt uppgift vägrade skriva under själv.

Sedan tidigare finns också Google-applikationer som webbläsaren Chrome, Google Search, Google+, Google Translate och Google Earth i Apples applikationsbutik App Store, och ska man tro uppgifterna från
som citerar den amerikanska dagstidningen Wall Street Journal, så är en lansering av Google Maps-applikationen för IOS nära förestående.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.