Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify betatestar musikspelare för webbläsaren

UPPDATERAD. Efter att rykten började florera i september om en webbaserad spelare för Spotifys musiktjänst har företaget nu släppt en betaversion.

Webbtidningen The Verge skriver i dag om uppgifter att Spotify nu har börjat betatesta en webbaserad musikspelare för sin musiktjänst.

Spelarens utseende påminner mycket om de motsvarande versionerna för Windows och OS X, men funktionaliteten är nedskalad till att innehålla musikuppspelning, sökfunktion, Spotify Radio, skapande och redigering av spellistor.

Den webbaserade versionen av Spotify ska vara gratis att använda men inkludera annonser i form av både grafik och ljudannonser mellan låtar. Huruvida denna version av Spotify körs via en webbsida eller via ett insticksprogram i din webbläsare, eller en kombination av de båda, är ännu inte känt.

Uppdatering, 15:e november 2012, 22:06:

Vissa användare, troligen främst de som sedan tidigare har ett konto som registrerades under Spotifys betaperiod, kan testa webbtjänsten redan nu på denna adress. Webbversionen av Spotify tycks bygga på Flash men kräver inga andra insticksprogram vad vi kunnat se. Än så länge tycks denna betaversion endast fungera med Googles webbläsare Chrome.

Här är webbversionen av Spotify på en dator utan Flash installerat:

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.