Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung höjer priser för Iphone 5-komponenter

UPPDATERAD. Det är ingen hemlighet att Samsung står för en stor del av komponenttillverkningen för bland annat Iphone 5, men nu verkar den ständiga fajten mellan de två företagen ha tagit nya former då rykten säger att Samsung höjer priset på bland annat A6-processorn i Iphone 5.

Apple må vara en storspelare på många plan, men inom ett område har de ännu inte skaffat sig tillräckligt mycket muskler för att kunna kontra mot vad som sägs vara Samsungs senaste tilltag. Den koreanska elektronikjätten, som även tillverkar en stor mängd konkurrerande mobiltelefoner baserade på operativsystemet Android, har enligt uppgifter från den koreanska tidningen Chosun Ilbo höjt priset på de processorer som Samsung levererar till Iphone och Ipad. The Verge har rapporterat.

Prishöjningen ska vara på hela 20 procent och även om Apple arbetar med att få fram alternativa leverantörer av sina processorer, som Apple utvecklat själva, så har de nu tvingats acceptera prishöjningen för att inte leveranser av Iphone 5 ska drabbas.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.