Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung lanserar bärbar dator med 19 tum skärm

Detta är egentligen varken nytt eller jättespännande men jag tyckte det var roligt att nämna Samsungs nya bärbara dator med jättelik 19 tum bildskärm. När Apple uppdaterade sina Powerbook-modeller häromdagen fick vi veta att den Powerbook 17 tum vi testade bara var "better" enligt Apple, dvs det var inte den värsta modellen i serien. Snabbt började diskussionerna: kommer en 19 tum ikväll?

Nu blev det inte så men vem vet vad som händer nästa vecka. Om nu Jobs bestämmer sig för att släppa en jätte-book, skulle någon vara intresserad av att köpa den?

Samsung lyckades inte få ner vikten utan den som köper en M70 får bära runt på 4,4 kilo vilket är alldeles för mycket enligt mig. Då går bildskärmen att ta frigöra från själva datorn och kan även användas med andra datorer, lite skum lösning. Upplösningen är "bara" 1680x1050 precis som nya Powerbook 17 tum så man tjänar alltså inte några pixlar på ett byte.

<a href=http://asia.cnet.com/reviews/hardware/notebooks/0,39001743,39095326p,00.htm>Här hittar ni bilder och information om M70</a>

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.