Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac tv: Lanseringen av Ipad Mini på Apple Store i Täby Centrum

Hur var stämningen ute i Täby Centrum imorse när Apple öppnade extra tidigt för lanseringen av Ipad Mini? Vi var givetvis där och kollade läget, intervjuade den förste köparen och tog tempen i Apple Store.

Som vi berättade tidigare i förmiddags var vi ute i Apple Store i Täby Centrum och tog temperaturen inför den svenska lanseringen av Ipad Mini. Vi träffar också Tobias Vikman som lyckats med konststycket att inte bara åka från Örnsköldsvik för att vara först i kön, utan också lyckas vara det för andra gången. De som läste vårt reportage från iPhone 5-lanseringen minns säkert Tobias som efter en helt natts väntan blev först i Sverige med att köpa en Iphone 5 i butik.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.