v6: Nytt kontaktformulär

Vi har tagit fram ett nytt kontaktformulär som bättre speglar vår nya organisation. Genom "kontakta oss" får du möjlighet att välja rätt mottagare för att snabba upp vår respons. Tidigare har alla mail gått via helpdesk.

Förutom helpdesk finns det möjlighet att nå Kriss (medlemsregistrering), Adrian (tipsa redaktionen) och mig (annonsering) via formuläret.

Kontakta oss

Kommentarer
2 svar

Apples nya datorer har inte bara fått spännande funktioner, ny design och bättre prestanda. De har också blivit en ordentlig slant dyrare.

Under kvällens event presenterar Apple en ersättare till storsäljaren Macbook Air med en bildskärm på 13 tum, nämligen en enklare version av Macbook Pro 13 tum.

Förra året släppte Apple en uppdaterad version av Apple TV med stöd för appar, Siri och en ny fjärrkontroll. Nu kommer en ny app som kort och gott heter TV.

Problemen och återkallandet av telefonen Note 7 gör att Samsungs vinst minskar med 30 procent för kvartalet.

Microsoft ger upp till 650 dollar i rabatt för amerikanska kunder som köper en Surface-produkt, och samtidigt lämnar bort sin Mac.

I vanlig ordning har Apple tillfälligt stängt sin nätbutik inför kvällens lanseringsevent, där nya produkter väntas göra debut.