v6: Nytt kontaktformulär

Vi har tagit fram ett nytt kontaktformulär som bättre speglar vår nya organisation. Genom "kontakta oss" får du möjlighet att välja rätt mottagare för att snabba upp vår respons. Tidigare har alla mail gått via helpdesk.

Förutom helpdesk finns det möjlighet att nå Kriss (medlemsregistrering), Adrian (tipsa redaktionen) och mig (annonsering) via formuläret.

Kontakta oss

Kommentarer
2 svar

Bamse ska hjälpa barn att vara källkritiska på nätet i kommande nummer.

En omfattande mutskandal har uppdagats i Sydkorea där presidenten riskerar riksrätt. Nu kan domstolen utfärda en häktningsorder mot Jay Y Lee, landets rikaste man som i praktiken styr jättekoncernen Samsung.

VD:n för Airbus Group har meddelat att företaget ska testa prototyper av flygande bilar innan slutet på året.

Andy Rubin grundade Android och arbetade på Google under åtta år, men nu kan Rubin vara på gång med ett nytt företag som ska utmana både Google och Apple med en egen premiumtelefon.

Nu har en svensk återförsäljare gått ut med de svenska priserna på spelkonsolen Nintendo Switch, och den kommer att kosta 3 599 kronor.

För att möta konkurrensen kommer Apple Music att satsa på mer än bara musik, säger Jimmy Iovine. Redan i år ryktas de första orginalprogrammen få premiär.