Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amerikansk myndighet byter till iPhone - kastar ut 17 600 Blackberry-telefoner

Den amerikanska myndigheten U.S. Immigration and Customs Enforcement agency tycks ha ledsnat på sina Blackberry-telefoner och ersätter dem med iPhone.

U.S Immigration and Customs Enforcement agency är en integrerad migrations- och tullkriminal. Det är en del av departementet för inrikes säkerhet och har över 20 000 anställda i 50 delstater i USA och också i 47 länder utomlands. Som sig bör har en organisation av den storleken också en större mängd mobiltelefoner, närmare bestämt 17 600 av modell Blackberry.

Nyhetsbyrån Reuters rapporterar nu att U.S. Immigration and Customs Enforcement agency efter åtta år kastar ut Blackberry-telefonerna till förmån för iPhone. Bytet kostar myndigheten 2,1 miljoner dollar och motiveras med att Blackberry-telefonerna "inte längre kan möta de krav som myndigheten har på en mobil plattform".

Blackberry-tillverkaren Research In Motion ligger i startgroparna för att lansera en helt ny Blackberry-modell, BB10, som förväntas nå marknaden i början av 2013. Den nya modellen förväntas konkurrera med både iPhone och Android-baserade telefoner. Detta till trots fortsätter kunder i den amerikanska privata sektorn, som traditionellt varit en av Research In Motions starkaste marknader, att överge plattformen för iPhone eller Android-telefoner. Ett exempel på detta är konsultföretaget Booz Allen Hamilton som kastar ut 25 000 Blackberry-telefoner till förmån för en blandning av iPhone och Android-telefoner.

Research In Motions aktiekurs har rasat 95 procent sedan toppnoteringen från mitten på 2008. Enbart i år har företagets aktiekurs rasat 45 procent.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.