Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple presenterar Täby-butiken på Apple.com

Apple har nu lagt upp information om den kommande Apple Store-butiken i Täby på Apple.com, där vi också kan boka tid med ett Apple-genius.

Bilden ovan är som synes inte tagen i Täby-butiken då den ännu inte är öppnad, men Apple har åtminstone fått upp en webbsajt för butiken och de tjänster som finns där.

Bland tjänsterna finns olika utbildningar, workshops och dessutom enskild utbildning om du vill sitta själv med en instruktör och lära dig mer om en viss Apple-produkt. De workshop som erbjuds är på en timme styck och innefattar bland annat iPhoto och Aperture, Garageband, iWork, iMovie och Final Cut Pro X samt en rad workshops för företagskunder som visar hur man kan använda Apples produkter även på arbetsplatsen.

Apple arrangerar även gratis kurser för barn mellan nio och 13 år gamla där hela familjen kan få samma typ av workshops som Apple annars ger, men i en annan inramning och med ett lägre tempo. Apple erbjuder också möjlighet för hela skolklasser att komma till butiken och där arbeta på ett projekt tillsammans. Apple anordnar också ett sommarläger nästa år som man redan nu kan registera sig för. Lägret håller på i tre dagar och leder fram till en filmfestival där deltagarna visar upp sina alster.

De enskilda utbildningarna kallas One to One och pågår i en timme där man får en personlig utbildning med en instruktör. One to One kostar 899 kronor för ett helt år och kan köpas i butiken.

Genius Bar

Som sig bör har Applebutiken i Täby en Genuis Bar där man kan få kvalificerad hjälp om ens Apple-produkt bråkar och om det går kan Apples personal också reparera eller byta ut produkten direkt i butiken.

Apple fokuserar mycket på företagen i denna butik. Det finns tjänster för att informera, utbilda men också att installera Apples produkter hos företagskunderna.

Mer information om butiken finner du på Apples nya webbsida för Täbybutiken, och de tjänster som erbjuds finns det mer information om här.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.