Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oväntat snabbt domstolsbeslut i Apple och Samsung-rättegången

JUST NU. Rättegången mellan Apple och Samsung, som stämt varandra på grund av patentintrång, har nu plötsligt nått sitt slut. Juryn är redo att lägga fram sin dom kring tvisten och det liverapporteras direkt från staterna.[prbreak/]

The Verge är på plats i rättsalen i den pågående rättegången mellan Apple och Samsung. Detta efter att juryn meddelat att man klockan 14:35, amerikansk tid, kommit överrens om ett beslut. Juryn skall ha gått igenom totalt 700 frågor och inatt svensk tid kommer alltså domslutet kring denna viktiga händelse som kan skaka om de båda tillverkarjättarna.

Uppesittarkväll med liverapportering på The Verge.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.