Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

App-tips: Skicka hemliga meddelanden med Black SMS

Är du typen som ofta lånar ut din iPhone till nära och kära men inte vill att de ska snoka bland alla SMS? Black SMS är applikationen som låter dig kryptera dina meddelanden och hålla dem hemliga för utomstående.

Tänk dig att alla meddelanden som du skickar och tar emot med din iPhone krypteras och är helt dolda för utomstående. Oavsett hur ofta man skickar meddelanden som man inte vill att någon annan ska läsa så är applikationen Black SMS ett riktigt guldkorn när det verkligen behövs.

Applikationen använder en mycket avancerad kryptering vid namn Advanced Encryption Standard, vilket gör att meddelanden som du skickar krypterade är extremt svåra att dekryptera utan rätt lösenord. Här nedanför följer en guide om hur du skickar krypterade SMS:

Tre enkla steg:

1. Öppna applikationen och välj ett lösenord som du endast delar med personen som du vill skicka hemliga meddelanden med.

2. Skriv ditt meddelande och välj sedan att skicka det via iMessage.

3. Mottagaren använder sedan sin kopia av Black SMS för att dekryptera meddelandet med lösenordet du angett genom att klistra in ditt meddelande i Black SMS appen och ange rätt lösenord.

Svårare än så är det inte och det tar bara någon minut att komma igång. Black SMS finns i App Store och kostar sju kronor.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.