Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Instagram uppdateras till version 3

Den ständigt växande fotoappen Instagram fick igår en ovanligt stor uppdatering och det första som man lägger märke till är det nya gränssnittet, särskilt för profilsidorna. Borta är det blåa och istället ser vi en betydligt vitare profil med större format på förhandsvisningen av bilderna.

En ny funktion vid namn “Photo Map” tillåter dig att placera dina bilder på en karta, där kartan visar vart bilderna är tagna. Funktionen är avstängd som standard men går att slå på under inställningar. Förutom detta har Instagram jobbat med att få rätsida på en del buggar och gett applikationen en riktig prestandaförbättring.

Det är dock inte alla som uppskattar den nya designen. Twitter drunknande igår av arga medlemmar som krävde att Instagram backar tillbaka till det gamla gränssnittet. Den senaste uppdateringen kallades både “krånglig, rörig och svår att förstå” till “buggig och extremt ful”.

Använder du Instagram, vad tycker du om version 3?

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.