Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ännu fler moderatorer börjar jobba

I kväll har vi värvat ytterligare några moderatorer. Först ut är Kristofer som kommer att få ansvar för Macen i arbete. Som många vet är Kristofer en flitig medlem verksam framför allt i Digitalfoto-delen. Med sin långa erfarenhet av 99mac är han rätt person att hålla ett extra öga på hela den biten av 99mac. Välkommen!

Bland de nya hittar vi även Johan S som får ta hand om Operativsystem-delen. Även Johan har varit med ett tag och får sin del bland annat eftersom han "jobbar dagligen som datatekniker/systemansvarig med både OSX, OSX-Server, Linux och Windows." för att citera hans egen ansökan. Välkommen, även du!

Sedan har vi Joacim T:son Torkelson, en gammal räv som har varit med på 99mac nästan sedan starten. Joacim flyger in i Köp & Sälj för att få lite ordning där.

Sist och minst men med ett tungt ansvar kommer Markus Bennermo. Markus har varit med länge trpts sin ringa ålder. Markus kommer att ta hand om de allmänna forumen. Han kommer bland annat att bli en viktig första kontakt för många nya medlemmar.

I samband med detta blir våra (näst) färskaste moderatorer Sidde, Björn Leander och Samuel K seniormoderatorer.

Och kom ihåg att det finns fortfarande chans att bli moderator. Rätt ansökan från rätt person kommer att ge resultat.

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.