Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iOS 6 på WWDC bekräftat med officiell banderoll

En banderoll uppsatt i Moscone Center i San Francisco bekräftar vad alla förväntade sig: att Apple kommer att visa upp iOS 6 för första gången på måndag den 11 juni då Apples stora utvecklarkonferens WWDC drar igång.

Det var några år sedan Apple slutade delta i MacWorld-mässorna där de tidigare hållit öppningsanförande - keynotes - och presenterat nya produkter varje år. Apple har istället valt att hålla specialevents när det varit dags för lanseringen. En fast punkt har dock alltid funnits kvar: WWDC. Även om konferensen är för utvecklare börjar den med en keynote från Apples ledning som innehåller intressanta nyheter. Alltid med fokus på mjukvara så som OS X och iOS men vissa år även med nya hårdvaruprodukter.

I år väntas det bli ovanligt stor lansering av hårdvara, nästan alla Mac-produkter sägs uppdateras. Men huvudfokus lär ändå vara mjukvaran för Apple har minst två intressanta ämnen att prata om: Mountain Lion som är nästa version av OS X och nästa version av iOS som idag är version 5. Mountain Lion presenterades överraskande i februari men om iOS 6 har det hittills varit tyst från Apples sida.

För ett år sedan presenterade Apple iOS 5 på WWDC och det var allmänt väntat att iOS 6 skulle presenteras detta år. Nu har det sista eventuella tvivlet skingrats då skarpögda personer noterat att Apple redan satt upp banderoller inne i Moscone Center i San Francisco om iOS 6.

I övrigt kokar ryktesvärlden just nu med bland annat spekulationer kring appar för Apples TV-plattform (som i dagsläget är Apple TV men kanske kan bli mer i framtiden).

Det senaste läckorna av delar till nästan iPhone med ny längre skärm har eldat på förhoppningar om ny iPhone vid WWDC. Men fortfarande väntas nästa iPhone komma först till hösten och det finns inga konkreta rykten om något annat.

[Bild från="från" [url="http://news.cnet.com/8301-13579_3-57449792-37..."/]CNet[/url]]

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.