Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu är det klart: det blir ett Apple-event den 7 mars

Nu är det officiellt: Apple kommer att hålla ett "special event" i San Francisco onsdagen den 7 mars klockan 10.00 lokal tid, för att presentera iPad 3.

Detta är helt i linje med de rätt säkra ryktena som vi rapporterade om för två veckor sedan. Exakta detaljer vad som presenteras är förstås hemligt, men allting talar för en iPad 3 med högupplöst skärm ("Retina") och snabbare processor.

Övriga rykten har talat om att den nya iPaden faktiskt blir aningen tjockare än dagens (knappt en millimeter) och att den kanske får 4G (LTE) för snabbare mobildata. Vidare finns det rykten om ny version av Apple TV. Utöver hårdvara lär vi också få se nyheter kring mjukvara och iOS 5.1 lär presenteras.

Det är intressant att bilden ovan från inbjudan (tagen från The Loops) direkt avslöjar en högupplöst skärm på en iPad.

10.00 i San Francisco betyder 19.00 här i Sverige. Följer Apple trenden från tidigare år blir det ingen direktsändning på nätet, utan en videoström kommer ut några timmar senare.

Jag är grymt peppad på detta event. Så är också många andra, och det kan beskrivas såhär:

När det gäller svensk lansering så skulle jag gissa på slutet av mars. Så här såg det ut förra året när iPad 2 lanserades:

  • Onsdag 2 mars 2011: Lansering.

  • Fredag 11 mars 2011: Säljstart USA (m. fl.)

  • Fredag 25 mars 2011: Säljstart Sverige (m. fl.)

Kommentarer
98 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.