Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppdatering till ATV och MacBook Pro 2010

Apple har släppt två st uppdateringar till sina produkter.

Apple TV har fått en uppdatering till 4.4.2. Uppdateringens enda notering från Apple är att den ska ordna problemet som användare har på 4.0 eller 4.4.1 och inte kan uppdatera.
Kom ihåg, använder ni ett jailbreak och t.ex. XBMC så ska ni inte uppdatera.

MacBook Pro (mid 2010) har fått en bugg-fix för grafikkortet. Användare som drabbats har upplevt att skärmen har frusit eller blivit grå eller svart.

Apple has determined that a small number of MacBook Pro (15-inch, Mid 2010) computers may intermittently freeze or stop displaying video on the built-in display or on an external display connected to the MacBook Pro. In this situation, you may also see a restart warning message before the video is lost or the display turns black or gray. Affected computers were manufactured between April 2010 and February 2011.

Ladda ner direkt från Apple eller via uppdateringar inne i Lion.

Apples supportdokument kring problemet på MacBook Pro (mid 2010)

Diskutera Apple TV i forumet

Diskutera MacBook Pro i forumet

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.