Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TEST: CalypsoCase

Vi har lagt vantarna på ännu ett lite exklusivare fodral till iPhone 4.

CalypsoCrystal heter företaget från Ljubljana, Slovenien som kanske är mer kända för
dockor i kristall till iPhone och iPod. Deras senaste produkt är CalypsoCase som vi ska testa till iPhone 4.

Redan från början ska vi göra klart att CalypsoCase är exklusivt, priset är €99 vilket delvis förklaras av valen av material i fodralet.

Fodralet kommer förpackat som en present, redo att ges bort till någon av betydelse eller kanske till dig själv? Detta är självklart en del av marknadsstrategin.

Det laserskurna lädret känns väldigt fint och är säkerligen av mycket hög kvalité. Lädret är spänt runt en ram av titan som skyddar din iPhone om du mot förmodan skulle tappa fodralet. Lädret är spänt på ett sådant sätt att du inte ser några skarvar eller stygn, vilket ger ett mycket bra intryck. Som grädde på moset är den synliga ramen på utsidan gjord i äkta silver. Behövs det sägas igen att fodralet tillverkas för hand?

CalypsoCase finns i 4 olika färger, svart och lila har rött läder som kontrastfärg på insidan medan det vita och orange fodralen har svart insida.

Det går mycket lätt att föra in och ta ut iPhonen. Telefonen glider lätt in och ingen större kraft krävs för att dra ut den. Men den sitter ändå tillräckligt fast för att inte ramla ut av sig själv.

Leveransen sker inom EU så det är inga problem med tullen eller dolda avgifter som tillkommer. Leveransen gick på någon dag med UPS (två olika leveransalternativ finns).

CalypsoCase finns till iPhone 4, några Blackberry och Samsung Galaxy II S. Inom 3 veckor kommer de även att finnas till iPhone "5".

Sammanfattningsvis är CalypsoCase ett mycket välgjort och gediget fodral. CalypsoCrystal gör ett bra jobb med att få fodralet att vara lite exklusivare än 49kr fodralen från Clas Ohlson. Vill man ha ett sådant typ av fodral (skjut in/dra ut) och inte har något problem med att betala lite extra så får CalypsoCase en stark köprekommendation.

Köp ditt CalypsoCase direkt från http://www.calypsocrystal.com/en/calypsocase

Fördelar:
+ kvalité
+ exklusiv
+ passform

Nackdelar:
- priset

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.