Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IPhone 5 - vi har bilderna!

99mac har exklusiva bilder på iPhone 5.

99mac har direkt från fabrikerna i Kina fått tag på en iPhone 5 och passar självklart på att ta bilder och känna på den.

Kartongen känns igen från tidigare iPhone-modeller. Inget nytt där.

Ryktena om större skärm och att skärmen går från kant till kant verkar inte stämma. Varken finnishen eller hörlurarna ser ut att hålla samma standard som Apples vanliga produkter.

De rundade hörnen är tillbaka från iPhone 3 och 3GS. Apple verkar även ha lyssnat på användarna och ökat lagringsutrymmet till 64 GB.

Inbyggd och utdragbar pekpinne känns lite som ett steg tillbaka i tiden, men kanske är det för att locka fler äldre att använda en smartphone.

Utbytbart batteri har många användare efterfrågat. SIM-kort plasten har även flyttas in under baksidan. Notera även att iPhone 5 har plats för 2 SIM-kort!

Stöd för 2 SIM-kort samtidigt, man behöver alltså inte växla mellan de två korten. Några nya statusikoner har också tillkommit.

Hemskärmen känns lite som en 8-bitars Nintendo, men ikonerna känns igen.

Diskutera iPhone 5 i forumet

Pris: 42 USD

Fördelar:
+ Uppfinningsrikedomen
+ Priset

Nackdelar:
- Allt annat

Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.