Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple byter tillverkare för Ax-processorer?

Enligt rykten uppvaktar Intel Apple för att bli den nya tillverkaren av processorerna till iPhone, iPad och iPod, den sk. A-serien av processorer.

EETimes rapporterar att Intel jagar kontrakten för att tillverka processorerna i Apples A-serie som ska utvecklas för kommande generationer av iPhone, iPod och iPad. I iPad 2 sitter den senaste versionen av processorn, A5, som även väntas användas i nästa uppdatering av iPhone.
Inför tillverkningen av A5 förde Apple samtal med tillverkaren TSMC men kontraktet gick till Samsung som även tillverkade A4-processorn som sitter i iPhone 4, iPad 1 och iPod Touch.

Det som ligger Samsung i fatet för att få fortsätta tillverka Ax-serien är att Apple har stämt Samsung för att Apple anser att de har kopierat iPhone och iPad. Samsung i sin tur har stämt Apple i ett flertal länder för diverse patentintrång. Samsung tillverkar ju även ett stort antal produkter som direkt konkurrerar med Apples samt även konkurrerar med Intel genom att även tillverka komponenter.

Intel och Apple har haft ett bra förhållande sedan Apple valde Intels processorer in sina datorer för 5 år sedan. Ett samarbete även för Ax-processorerna skulle gynna båda gentemot den gemensamma konkurrenten Samsung.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.