Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TEST: Fodral till iPad 2

Philips har redan flera fodral ute till iPad 2, vi har fått tag på två av dem.

Även fast iPad 2 inte är släppt här i Sverige ännu ska vi titta på två fodral till den. Konstuktions- och materialmässigt är de väldigt lika, skillanden består i hur man stoppar in sin iPad.
[hr/]

Sleeve Case / Fodral
Det yttre lagret består av vävt tyg och insidan består av mjuk microfiber som inte luddar. Där emellan är det EVA-skum med luftkuddar (trianglarna på insidan) för att skydda din iPad. Öppning är i toppen på fodralet och man skjuter bara ner sin iPad och säkrar sedan fast den med remmen som sedan fäster med kardborre på utsidan.
Remmen fungerar även som hjälpmedel för att ta ut iPaden, genom att dra i den så skjuts iPaden ut ur fodralet.

[hr/]
Slim folder case / Tunt fodral

Precis som Sleeve Case / Fodral består det yttre lagret av vävt tyg och insidan består av mjuk microfiber som inte luddar. Där emellan är det EVA-skum med luftkuddar (trianglarna på insidan) för att skydda din iPad .
Fodralet är som en kuvert, man öppnar locket för att komma åt iPaden, locket hålls stängt med hjälp av två magneter. Det yttre lagret är styv som hård kartong och känns som ett fullvärdigt skydd om man t.ex. stoppar ner sin iPad i en ryggsäck eller messenger bag.

iPad 1 passar inte i fodralen utan en rejäl kraftansträngning. Passformen för iPad 2 återkommer vi till så fort vi har fått våra iPad 2.

Håll ögonen öppna på förstasidan, inom kort kommer ni kunna tävla om ett stort antal av dessa fodral.

Diskutera tillbehör till iPad och iPhone i forumet

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.