Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples event ikväll 19:00

Ikväll den 2 mars kl 19:00 svensk tid så håller Apple ett event på Yerba Buena Center for the Arts i San Fransisco, med 99% säkerhet kommer vi att få se nästa version av iPad.

Som vi rapporterade för en vecka sedan så har Apple bjudit in till en visning av, om man tittar på inbjudan (ovan), borde vara nästa version av iPad.

iPad
Det har länge spekulerats om vilka uppdateringar vi kommer att få se i iPad, men det som det skrivits mest om är inbyggd kamera, lägre vikt, tunnare, snabbare processor och mer arbetsminne. Dessa är ganska rimliga uppdateringar, de mer spektakulära ryktena är inbyggd USB-port, en 7" version, SD-minnesläsare.

iOS 4.3
Enligt rykten är Gold Master-versionen (build 8F190) av iOS 4.3 klar sedan förra veckan och troligtvis kommer vi kunna laddar ner 4.3 redan efter eventet. Jailbreak-scenen har meddelat att de har både unlock och jailbreak klara för 4.3 redan.

iOS 5
Apple kommer säkerligen att ta chansen och visa upp iOS 5, som troligtvis kommer att släppas i samband med nästa uppgradering av iPhone. Enligt rykten har Apple jobbat mycket med push-notifications

MobileMe
I och med lanseringen av de nya MacBook Pro slutade Apple att sälja MobileMe, det har även skrivits om att flera som betalat för ett års abbonemang har fått pengarna tillbaka. Så förändringar i MobileMe är nog att vänta, frågan är hur stora förändringar.

Än så länge har varken Apple eller någon av de större sajterna rapporterat att eventet kommer att streamas live. Så fort vi hör något så kommer det att stå här.

Fortsätt diskussionen i forumet:
Diskussion om Apples event 2 mars

Diskussion om iPad 2

Diskussion on MobileMe

Diskussion om iOS 5

Diskussion om iPhone 5

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.